Letkun pirtti

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana >

Letkun Pirtti on perinteikäs kylätalo Hämeen Härkätien varrella. Vuonna 1931 maamiesseuran omistukseen siirtynyt hirsirunkoinen ja mansardikattoinen talo on rakennettu talkoovoimin Letkun ja Patamon kylien yhteiseksi kokoontumistilaksi vuonna 1921.Taloa on vuosien varrella remontoitu useaan otteeseen ja se on tänä päivänä kylän yhteinen kokoontumistila, kyläjuhlien, kurssien, kerhojen ja kokousten pitopaikka.
Viihtyisää ja hyvinvarustettua taloa vuokrataan juhlien, kokousten ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

TILAT JA VARUSTUS:

Talossa on iso juhlasali, jossa kiinteä näyttämö, v. 2002 uudistettu nykyaikainen keittiö, tarjoilutila ja kanttiini, eteisessä vaatenaulakot sekä sisäwc:t. Keittiötiloihin ja näyttämölle myös oma sisäänkäynti.

Keittiövarustukseen kuuluu sähköliesi, suurtalousliesi, kolme isoa jääkaappia, kaappipakastin, suurtalousatianpesukone, pieni ja iso kahvinkeitin. Täydellinen astiasto 150 henkilölle.

Juhlasalissa on pöytäpaikkoja 150, kanttiinissa 30. Käytettävissä myös terassi ja piha-alue ulkopenkkeineen ja pöytineen. Lisäksi vuokrattavissa 2 juhlatelttaa, 8 x 5 m.

SIJAINTI:

Letkun Pirtti sijaitsee Tammelassa Hämeen Härkätien varrella, noin 4 km 2-tieltä Eerikkilän risteyksestä Somerolle päin. Matkaa kirkonkylälle on 22 km, Forssaan 19 km. Somerolle 12 km ja Helsinkiin 99 km.

OSOITE: Härkätie 189, 31380 Letku

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET: Asko Koivu, 0400 502 425

LISÄTIEDOT:

Kyläyhdistyksen kautta on tilattavissa pito- ja ohjelmapalvelua. Kokoustilavarustukseen kuuluu videotykki ja valkokangas. Yöpymismahdollisuus patjamajoituksella, pirtin yläkerrassa suihkutila ja kerhohuone biljardipöytineen.  Täältä löydät lisätietoja

YHTEISTYÖKUMPPANIT: