Portaan kylätalo

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana >

Kylän yhteisenä kohtaamispaikkana on kesät talvet viihtyisä Portaan kylätalo, jonka kyläläiset yhteisvoimin peruskorjasivat 1990-luvun alussa.

Kylätalo tarjoaa erinomaiset tilat ja puitteet yhteisille tapahtumille. Kesäisin järjestetään Porras Osaa – tapahtuma ja Unikeontori, jolloin kylätalolla esittäytyvät oman kylän taitajat, puuhataan ja kilpaillaan, sekä valitaan vuosittain perinteisin menoin Portaan Unikeko.

Kylätaloa myös vuokrataan juhlien ja kokousten pitopaikaksi ympäri vuoden. Talolla on hyvät paikoitustilat, piha-alue on kivetty ja asfaltoitu, viihtyvyyttä on lisätty pensasistutuksin.

Tilat ja varustus :
Talossa on iso juhlasali esiintymislavoineen, erillinen kokoustila sekä tilava keittiö. Pöytäpaikkoja on 200. Varustukseen kuuluu ruoka- ja kahvikalusto 170 hengelle, pikarit ja kahvinkeitin.

Sijainti : Portaan kylätalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, Helsinki – Turku – Tampere -kolmion keskipisteessä. Kaikkiin kolmeen kaupunkiin matkaa on noin 100 km. Tammelan kirkonkylään matkaa kertyy 12 km, Forssaan 20 km.

Osoite: Portaanraitti 12, 31340 Porras

Tiedustelut ja varaukset: Kahvio Härkäposti, (03) 4343 066

Lisätiedothttp://www.porras.net