Humppilan työväentalo

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana >

Humppilan Työväentalo on rakennettu vuonna 1923. Talo on peruskorjattu vuosina 1980 – 2005: salin, näyttämön, ravintolan ja keittiön korjaus, kunnan vesi ja viemäri, wc-tilat, keskuslämmitys ja uudet ikkunat.

Vuosina 2009 – 2011 toteutetussa ulkoremontissa käytiin läpi talon ulkopinta kivijalasta kattoon. Lisäksi rakennettiin muun muassa uusi terassi talonmiehen asuntoon ja uudet teräsportaat pannuhuoneeseen.

Keittiössä tehtiin remontti vuonna 2016.

Työväentalo soveltuu perhejuhlien, kokousten ja erilaisten isojen tilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden.

TILAT JA VARUSTUS:

Talossa on neliön muotoinen sali, jossa näyttämö. Salista on yhteys ravintolaan sekä keittiöön, myös kulku ulos. Alakerrassa pääsisäänkäynti, eteisaula sekä wc:t.

Pöytäpaikkoja on noin 120 salissa, näyttämölle saa tarvittaessa 40 pöytäpaikkaa lisää. Ravintolassa on 30 pöytäpaikkaa.

Kokouksiin käytettävissä piirtoheitin ja heijastuskangas.

Hyvät paikoitustilat.

SIJAINTI:

Humppilan kunnan keskustassa, kauniissa harjurinteessä. Rinteessä talon vieressä lasten pulkka/laskettelumäki sekä laavu. Runsaasti parkkitilaa talon välittömässä läheisyydessä.

OSOITE: Rinnekuja 6, 31640 Humppila

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET:

Maaret Thynell, 0400 395 646   ja   Anja Syrjälä, 040 776 7117  

LISÄTIEDOT:

Keittiövarustukseen kuuluu hella kiertoilmauunilla, jääviileäkaappi, kahvinkeittimiä ja tiskikone. Astiasto 100 hengelle. Kahvi/ruokailuastioita ja pöytäliinoja myös vuokrataan edulliseen hintaan. Vuokrattavissa myös kesällä 2012 remontoitu pihasauna!  Lisätietoja löydät täältä