Talkootupa

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana >

Talkootupa soveltuu perhejuhlien, kokousten, virkistäytymispäivien, illanviettojen ja kurssien järjestämiseen ympäri vuoden. Talkootupa on remontoitu perusteellisesti monipuolisempaan käyttöön soveltuvaksi v. 2005-06.

Murron kyläyhdistyksen omistama Talkootupa on entinen Sotainvalidien Veljesliiton Jokioisten paikallisosaston Veljestupa, joka siirtyi Murron kyläyhdistyksen omistukseen 1980-luvulla. Kunnan keskustassa sijainnut hirsirakennus siirrettiin kokonaisena nykyiselle paikalleen ja on ollut kyläyhdistyksen käytössä vuodesta 1984.

TILAT JA VARUSTUS:

Tilava tupa, nykyaikainen keittiö, puulämmitteinen sauna 8 – 10 henkilölle, katettu terassi. Pesutilassa 2 suihkua ja pukeutumistila. Tuvassa ja saunatiloissa takka. Sisäwc:t, inva-wc.

Tuvassa on pöytätilat 60 – 70 henkilölle.

Keittiövarustukseen kuuluu astianpesukone, sähkö- ja puuhella, mikroaaltouuni, kaksi jääkaappia, pakastin, iso kahvinkeitin ja kaksi tavallista kahvinkeitintä, lisäksi toinen iso kahvinkeitin (100 kuppia) vuokrattavissa Maa- ja Kotitalousnaisilta. Astiasto 70 henkilölle.

Vuokrattavissa myös juhlateltta (4 x 8 m).

SIJAINTI:

Talkootupa sijaitsee rauhallisella paikalla puustoisella tontilla tekolammin rannalla Murronkulmalla, noin 4 kilometriä 10-tieltä. Matkaa Jokioisten keskustaan on 6 kilometriä ja Forssaan 12 kilometriä.

OSOITE: Korventie 388, 31600 Jokioinen

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET: Tupavastaavan puhelin 045 185 6388

LISÄTIEDOT:

Lipputanko ja lippu käytettävissä. Tuvalla pidettäviin tilaisuuksiin vuokrattavissa karaokelaitteisto ja 50″ tv (30€/vrk, 50€/2vrk). Kysy myös pöytäliinoja ja isoa grilliä!  

Tästä Jokioisten Murron kyläyhdistyksen sivuille