Letkun pirtti

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana >

Letkun Pirtti on perinteikäs juhlatalo Hämeen Härkätien varrella Tammelassa.

Lautaverhoiltu, hirsirunkoinen mansardikattoinen talo on rakennettu Letkun ja Patamon kylien nuorison yhteiseksi seurantaloksi talkoovoimin vuonna 1921. Letkun maamiesseuran omistukseen talo siirtyi vuonna 1931.

Tänä päivänä Letkun Pirtti on mukavuuksin varustettu kokoontumistila, jota vuokrataan juhlien, kokousten ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

TILAT JA VARUSTUS:

Talossa on koivuparkettinen juhlasali kiinteine näyttämöineen ja nykyaikainen keittiö tarjoilutiloineen.  Keittiötiloihin ja näyttämölle on oma sisäänkäynti.
Keittiövarustukseen kuuluu mikroaaltouuni, sähköliesi, suurtalousliesi, neljä isoa jääkaappia, jääviileäkaappi, kaappipakastin, suurtalousastianpesukone, iso kahvinkeitin ja astiasto 150 hengelle.

Juhlasalissa on pöytäpaikkoja 150, kanttiinissa 30. Varustukseen kuuluu pöytäliinat, sähköpiano, äänentoistolaitteet, videotykki ja valkokangas.

Vaatenaulakot ja naisten ja miesten wc:t ovat sisäeteisessä.

Käytettävissä on myös terassi ja piha-alue. Vuokrattavana on lisäksi ulkopöytiä ja penkkejä sekä kaksi juhlatelttaa (8 x 5 m).

Pirtin yläkerran kerhotilassa on yöpymismahdollisuus patjamajoituksella ja suihkutila.

Paikoitustila on valaistu.

SIJAINTI:

Letkun Pirtti sijaitsee Hämeen Härkätien varrella Tammelassa, noin 4 km 2-tieltä Eerikkilän risteyksestä Somerolle päin. Matkaa kirkonkylälle on 22 km, Forssaan 19 km. Somerolle 12 km, Hämeenlinnaan noin 60 km, Turkuun ja Helsinkiin noin 90 km.

OSOITE: Härkätie 189, 31380 Letku

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET: Asko Koivu, 0400 502 425

Lisätietoa: www.letkunkyla.net