Portaan Nahkurinverstas

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana >

Portaan Nahkurinverstaan juhla- ja kokoustila sijaitsee 1880-luvun nahkatehdasrakennuksen toisessa kerroksessa. Entiseen nahkojenkuivatus- ja varastotilaan on tehty vanhan varhaisteollisen rakennuksen henkeä kunnioittaen tunnelmallinen ja toimiva tila.

TILAT JA VARUSTUS:

Juhlakäytössä tila tarjoaa kauniit puitteet enintään noin 50 hengen tilaisuuksiin, kuten erilaisten perhe- ja yritysjuhlien viettoon. Kokouskäytössä viihtyisä, yhtenäinen tila soveltuu enintään 40 hengen kokouksiin, mutta myös pienempiä ryhmiä otetaan mielellään vastaan. Vehreä ja suojaisa piha-alue Turpoonjoen rannassa on tietysti myös juhla- ja kokousasiakkaiden käytössä.

Enintään kymmenen hengen ryhmille – kuten pienille kokousryhmille tai kauempaa saapuville juhlavieraille – voidaan tarjota myös majoitus Nahkurinverstaan pihapiirissä, ja isommille ryhmille majoitus järjestetään tarvittaessa lähiseudulta. Pihatalon huoneistot toimivat kokousasiakkaille tarvittaessa myös ryhmätyötiloina.

Majoitusrakennuksessa oleva puulämmitteisellä kiukaalla varustettu sauna on majoittuvien asiakkaiden käytössä, mutta vuokrattavissa myös erikseen tai kokous- ja juhlatilavarauksen yhteydessä.

SIJAINTI:

Nahkurinverstas sijaitsee Portaan kylässä vanhan Hämeen Härkätien varrella, aivan Turpoonjoen rannassa. Tammelan keskustaan on matkaa n. 10 km, Forssaan vajaat 20 km, sekä Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun kaikkiin reilut 100 km.

OSOITE: Kappelintie 26, 31340 Porras

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET:

Puhelin: 040 767 5928 tai 040 861 5555
Sähköposti: toimisto(at)nahkurinverstas.fi

LISÄTIEDOT:

Mahdollista tilata tilaisuuksiin opastettu kierros nahkatehdasmuseoon tai muuta ohjelmaa ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Pihapiirissä juuri entisöidyt majoitustilat, joissa kaksi viiden hengen huoneistoa sekä muutama lisävuodepaikka.  Lisätietoja löydät täältä.