Sahrapirtti

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana >

MTK Lounais-Hämeen omistama Sahrapirtti on rakennettu vuonna 1988 yhdistyksen kokous- ja virkistystilaksi. Tiloja vuokrataan perhejuhlien, kokousten, virkistäytymispäivien, kurssien ja illanviettojen pitopaikaksi ympäri vuoden. Vuoden 2020 alusta alkaen Sahrapirtin käyttö on monipuolistunut, kun yläkertaan saatiin valmiiksi kaksi makuuhuonetta sekä wc. Nyt Sahrapirtillä voi mukavasti viettää lomaa pidemäpäänkin koko perheen voimin!

Talossa on iso takkatupa, uusittu (v. 2020) keittiö, makuusoppi 2 hengelle alakerrassa sekä yläkerrassa kaksi makuuhuonetta (v. 2020), sisä-wc:t ja puusauna 10-15 henkilölle. Pesutilassa on 2 suihkua, pukeutumistilasta kulku katetulle terassille. Pirtissä on pöytäpaikat 50-60 henkilölle ja terassi mukaan lukien noin 80 henkilölle. Keittiövarustukseen kuuluu astianpesukone, sähköliesi, mikroaaltouuni, kaksi jääkaappia ja kahden pannun kahvinkeitin. Matalat lautaset 50 henkilölle, kahvikupit 100 henkilölle. Uimaranta  ja rannassa grillikatos. Hyvät paikoitustilat. Kokousvarustukseen kuuluu valkokangas.

Sijainti:

Sahrapirtti sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla Kuivajärven rannalla Hykkilä-Lunkaan kylän perinnemaisemassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tammelan keskustaan on matkaa n. 6 km, Forssaan 14 km, Hämeenlinnaan n. 65 km.

Osoite:

Sahrapirtintie 30, 31300 Tammela.

Lisätietoa:

http://mtklounais-hame.fi/vuokrattavana