Susikkaan kylätalo

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana >

Susikkaan kylätalo on rakennettu talkoovoimin v 1991. Samassa talossa , rakennuksen toisessa päässä oli Susikkaan VPK:n talli. Kylätalo laajeni kutomakammarilla v. 2005 tehdyn VPK:n tallin laajennuksen yhteydessä.

Kylätalolla on tehty kattava remontti LounaPlussan kautta Leader-avustuksen ansiosta. Projekti kesti kolme vuotta v. 2015-2018. Tilat saivat nykyaikaisen ilmeen, kunnon keittiön, kokous- ja harrastustilat sekä juhlasalin. Vuonna 2020 valmistui vielä esiintymislava/säilytystila, tämäkin Leader-hankkeena.

Tänä päivänä talolla voi viettää erilaisia tilaisuuksia, kokouksia ja juhlia laidasta laitaan. Kalustot on uusittu ja astioita löytyy tilaisuuksiin. Kylätaloa voi vuokrata ainakin sadan hengen tilaisuuksiin.

Harrastustoiminta on kasvanut talon laajennuksen myötä; on Wahren-opiston ohjattuja- ja kylän omia piirejä, joita vetävät kyläläiset itse. Joka kuukauden 1. tiistai on tuonut vilkkautta toimintaan, kun KYLÄPALVELUPÄIVÄN keittolounasta tarjotaan myyjäisten, HyTe-hetken ja palveluntuottajien toimesta.

TILAT JA VARUSTUS

Talossa on valmistuskeittiö henkilökuntatiloineen, kahvio, kokous- ja harrastustila, sali, kutomakammari ja uudet wc-tilat. Keittiövarustukseen kuuluu astianpesukoneet x 2, hella x 2 ja pizzauuni, kylmäkaappi, jääkaappi x 2 ja pakastin x 3. Kahvion puolella löytyy myös juomakaappi. Kahvinkeittimiä x 3, teekeitin ja perkolaattoreita x 2.

Salissa paikkoja löytyy 60-80 henkilölle, kahviossa 18 henkilölle ja kokoustilassa n 20 paikkaa. Kesäaikana lisätilaa tuo uusi terassi, johon mahtuu n. 16 henkilöä. Piha-alue on viihtyisän maalaishenkinen ja paikoitusalueet asfaltoitu.

SIJAINTI

Kylätalo sijaitsee keskellä kylää aivan Susikkaantien varrella. Matkaa Tammelan keskustaan on 12 km, Forssaan 24 km ja Hämeenlinnaan 48 km.

OSOITE

Susikkaantie 604, 31230 Susikas. Löydät meidät myös Facebookista nimellä Susikkaan kyläyhteisö. www.susikas.fi sivut ovat myös uudistumassa.

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET

Päivi Kangasniemi p. 040 0481 153

LISÄTIEDOT

Mahdollista ohjelma- ja pitopalvelua voi kysellä kyläyhdistyksen kautta. Astia-, pöytä- ja tuolivuokrausta. Myös telttavuokrausta.

VUOKRAHINNAT

Vuokraushinnat saa kysymällä.