Valkeaniemen pirtti

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana >

Valkeaniemen Pirtti on Tammelan Eteläisen Maamiesseuran omistama vuonna 2001 rakennettu juhla- ja kokoustila sekä tanssipaikka, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella.

TILAT JA VARUSTUS:

Talossa on tilava 310 neliömetrin sali, kabinetti, tarjoiluhuone ja keittiö omalla sisäänkäynnillä, kokoushuone ja eteistilat, joista uloskäynnit etu- ja takapihoille sekä wc-tilat inva-wc:llä.

Valoisassa ja kauniissa salissa on puiset pöydät ja tuolit 250 henkilölle. Kesäaikaan käyttöön voidaan ottaa myös piharakennuksen avara 30 neliömetrin katettu terassi.

Juhlatilaisuuksissa tarvittavat astiastot sisältyvät talon vuokraan. Myös pöytäliinat on mahdollista vuokrata.

Keittiö on hyvin varustettu ja saanut kiitosta pitopalvelualan ammattilaisilta. Keittiöhenkilökunta voi käyttää isoa kokoushuonetta aputilana. Huoneessa on henkilökunnalle omat sosiaalitilat.

Pirtin pihalla on riittävästi paikoitustilaa autoille. Pihasta suurin osa on asfaltoitu.

Talo on suunniteltu ja varustettu ympärivuotiseen käyttöön. Tehokas ilmanvaihto jossa on lämmöntalteenotto takaa miellyttävät tilaisuudet kesällä ja talvella.

.

SIJAINTI: Helsinki-Pori -valtatien (VT 2) varrella noin 5 km päässä Forssasta ja 8 km Tammelan kirkolta. Hämeenlinnasta matkaa kertyy noin 60km, Turusta 90 km sekä Tampereelta ja Helsingitä suunnilleen 100 km.

OSOITE: Valkeaniementie 1, 30100 Forssa

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET: Puh. 050 589 9234

LISÄTIEDOT: Sisätiloissa on otettu huomioon liikuntaesteisyys ja sisäänkäynti on varustettu luiskalla.

 www.valkeaniemenpirtti.fi