Ypäjänkylän seuraintalo

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana >

Ypäjänkylän kyläyhdistyksen omistama vuonna 1951 rakennettu seuraintalo on kaunis puurakennus, joka sijaitsee kylätien varrella lähellä viihtyisää uimapaikkaa. Alueella on myös lentopallokenttä ja tilava paikoitusalue kokkopaikkoineen.

TILAT JA VARUSTUS:

Talon tilavassa salissa on kiinteä näyttämö, jolle on myös oma sisäänkäynti. Eteistilassa on vaatesäilytys sekä wc-tilat.

Keittiön varustukseen kuuluvat kylmiö, jääkaappi, sähkö- ja puuliedet, mikroaaltouuni, astianpesukone sekä astiat.

Salin pöytien ääreen mahtuu istumaan 150 ja kahviossa on pöytäpaikat 30-50 henkilölle kattauksesta riippuen. Hiljattain rakennetulla katetulla terassilla on istumatilaa noin 80 henkilölle.

Yläkerrassa on kaksi kokoustilaksi sopivaa kerhohuonetta, joissa voi myös pelata pöytätennistä ja koronaa.

Tunnelmallisen pihasaunan takkahuoneineen voi vuokrata vaikka saunailtoja tai kokouksia varten. Kiuas on puulämmitteinen ja lauteille sopii kolmesta neljään saunojaa kerrallaan.

Juhla- ja kokoustilojen lisäksi talossa on Ypäjän Maa- ja kotitalousnaisten kutomakammari sekä Ypäjän Reserviläisten ja Ypäjän Riistamiesten yhteinen ampumarata.

SIJAINTI:

Seuraintalo sijaitsee Ypäjänkylän kyläkeskuksen välittömässä läheisyydessä. Talolle on Loimaalta noin 10 km, Humppilasta noin 12 km, kirkonkylästä 10 km sekä Forssasta 30 km.

OSOITE: Ypäjänkyläntie 842, 32140 Ypäjä as

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET: Mia Ankelo, puh. 040 220 9917,  seuraintalo@ypajankyla.fi

www.ypajankyla.fi/seuraintalo/seuraintalon-varaus/

LISÄTIEDOT:

Seuraintalon peruskorjaus on aloitettu vuonna 1991 ja tähän mennessä on valmistunut keittiö- ja kahviotilojen kunnostus, salin peruskorjaus, katettu terassi, näyttämön uusiminen, apukeittiö ja keittiöhenkilökunnan sosiaalitilat.  www.kolumbus.fi/ykyla